L’Intesa Promotive, distribuitor autorizat ARBOS

Incepand cu Ianuarie 2020, L’intesa Promotive este autorizata sa distribuie echipamentele de agricultura marca ARBOS. Desi acest catalog nu reprezinta toate utilajele marca ARBOS, este compus din cele mai performante si versatile tractoare si echipamente, produse perfecte pentru fermierul roman.

Tehnologie de ultima generatie, siguranta, design Italian modern si comfort sunt unele din caracteristicile tractoarelor ARBOS, concepute pentru a lucra in nenumarate aplicatii. Toate acestea creeaza un stil functional, care combina frumusetea formelor cu un design studiat pentru a reduce impactul asupra mediului. Cu acelasi obiectiv de a respecta natura si agronomia, ARBOS si-a actualizat gama adaptandu-l la cele mai stricte reglementari in ceea ce priveste emisiile si siguranta.

Produsele distribuite de catre L’Intesa se incadreaza in 3 categorii principale:
– Tractoare normale
– Tractoare specializate
– Utilaje

Cu o gama larga de produse atent selectate pentru agricultura romana, Arbos a pregatit si o solutie de finantare pentru a face primul pas spre o activitate de succes. Analiza rapida a dosarului, timp rapid de raspuns, rate sezoniere adaptate afacerii, finantare in lei sau euro sunt doar unele dintre beneficiile acestei solutii, mai multe informatii fiind disponibile pe arbos.intesa.ro .