Uniflux

Brandul UnifluX Filters, conceput in anul 2002, isi extrage propria energie din know-how-ul produs de investitiile pe care Fexilf Investment si Technology le realizeaz in sectorul auto, aceste energii fiind orientate spre dezvoltarea de noi tehnologii, cercetarea produselor de filtrare si de materiale noi. Calitatea este intotdeauna impecabila, cel putin la nivelul standardelor solicitate de masini, produsele Uniflux sunt create conform cerintelor cu privire la motoarele de ultima generatie Euro 4/5, iar acest lucru datorita pozitiei inovatoare in ceea ce priveste noile tehnologii.

Chiar daca istoria brandului este relativ noua, resursele umane care iau deciziile cruciale si supravegheaza dezvoltarea se bucura de o experienta de 30 de ani in acest domeniu, garantand prin forta traditiei si prin experienta soliditatii globale a produsului Uniflux.

Uniflux detine o structura extrem de dinamica si flexibila, conceputa pentru a raspunde foarte rapid la cele mai noi cerinte pe care le indica piata, gama disponibila care acopera peste 90% din Europa, acesta este motivul pentru care Uniflux Filters se propune ca partener ideal in domeniul sectorului pieselor de schimb post-piata, oferind un raport calitate / pret optim.

Biroul de logistica si marketing pentru departamentul de filtrare isi are sediul european in Timisoara – Romania, si are ca misiunea dezvoltarea potentialului comercial al marcii pe piata europeana.