Petromax

Dupa mai mult de 20 de ani de experienta in domeniul lubrifiantilor, impreuna cu RA.M.OIL, Petromax a creat primele uleiuri din gama TAILOR MADE LUBRICANTS. Aceste produse sunt dedicate motoarelor heavy-duty. Succesul primelor produse a condus la dezvoltarea noilor lubrifianti pentru agricultura, camioane, echipamente pentru constructii si uz industrial.

Elementele fundamentale care fac produsele Petromax speciale și avangardiste au aparut ca urmare a unei traditii solide in cercetare si dezvoltare. Angajamentul tehnologic a ajutat Petromax sa dezvolte solutii inovatoare capabile sa produca performante premium si sa raspunda nevoilor in continua evolutie a pietelor moderne si a noilor reglementari.

Produsele Petromax au o concentrare specifica de cercetare pe diferitele segmente de aplicatii. Ele isi sustin constant clientii pentru a maximiza performanta vehiculelor lor, creand astfel o valoare adaugata. Printr-o cercetare detaliata de piata, analiza cerintelor legislative si colaborarea dintre tehnicieni si ingineri, Petromax a creat o abordare unica pentru a oferi lubrifiantul potrivit pentru aplicatia corecta.